Känner mig så himla stressad just nu, jobb-hästen-pojkvännen-vänner-& på fredag kommer massa tjejer hit så måste städa & allt dedär. Så ja jag känner mig fruktansvärt stressad & jag ogillar det väldigt mycket. 
Får så fruktansvärt ont i huvudet & har ont i både ben, rygg & armar. Vet inte om det är pga jobbet eller om det är för att jag känner mig som sagt- väldigt stressad. 
Haft så sjukt bra dagar nu med josse, den tjejen är helt klart guld värd- ställer alltid upp! Badat, solat, lagat mat, varit med vänner, Kalmar, & skrattat fruktansvärt mycket, skrattar alltid med detta tjejen tills jag får ont i magen, piff & puff helt klart, kärlek till henne❤️ 

Calle fick vila idag för jobbade från 7-16.12 & skulle sedan cykla till min kusin där jag skulle överlämna vovven till ett par andra som ska ta hand om honom nu, det gick bra! Men de kom inte försen 6 så jag var inte hemma försen efter halv 7 & då väntade jag på att ida skulle komma med maten sen så började jag städa & tiden rann iväg så calle fick vila- vilket egentligen inte är bra men jag får inte alltid ihop det. 

Nä jag har fått så lite sömn de senaste dagarna så måste ta igen det nu, vi hörs!